Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Štampači, skeneri i oprema

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 128

Set Ascending Direction
Page
po strani

Da li vam je potreban štampač ili skener koji će pomoći da izvučete maksimum iz svog računara za rad, igru ili školu? Dopunite svoje kertridže i tonere po povoljnim cenama na WinWin sajtu.

Hardver predstavlja sam računar i njegove periferije. Jedan od najčešćih korišćenih perifernih uređaja je štampač. Ovaj uređaj uzima vaše podatke sa računara i proizvodi papirni zapis. Štampači se razlikuju po veličini, obliku, brzini, dimenzijama, tehnologijama štampanja itd. Dobar štampač će omogućiti kreiranje izveštaja profesionalnog izgleda ili slika i etiketa. Dobar skener vam omogućava da kopirate i skladištite važne dokumente i pisma na računaru.

Multifunkcijski uređaji su odličan izbor ako tražite štampač sa više funkcija kao što su skeniranje, faksiranje i kopiranje. Oni su idealni za kućne i poslovne prostore. Prilikom izbora štampača, obavezno ga držite na umu da su mastilo i toner potrebni za njihovo funkcionisanje. Laserski štampači koriste toner kertridže, a inkjet štampači kertridže sa mastilom. Takođe ćete morati razmotriti dugoročne troškove štampanja sa ova dva tipa štampača. Ako vam je potrebna mašina kako biste odštampali dosta materijala svakodnevno, definitivno ćete želeti onaj uređaj koji koristi kertridže visokog učinka.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana