Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Tableti

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 24

Set Ascending Direction
Page
po strani

Kada odlučuješ o izboru tabeleta, neke od stavki na koje treba da obratiš pažnju su:

  • Dijagonala ekrana

Ovo je jedna od posebno privlačnih karakteristika tablet uređaja. Dijagonala ekrana koja je kod većine ovih uređaja između 7 I 10 inča čini ih posebno praktičnim I idelanim rešenjem za sve one zadatke ili trenutke zabave kada vam nije potreban računar, ali vam mobilni telefon prosto nije dovoljan.

  • Procesor

Na performanse samog uređaja, između ostalog, utiče i procesor. Možeš odabrati model sa quad core, octa core procesorom ili nekom drugom opcijom koja će zadovoljiti tvoje kriterijume.

  • RAM i interna memorija

Ove stavke definišu količinu podataka koje tablet može da skladišti, kao i brzinu ovog uređaja. Preporuka je da odabereš vrednosti koje će biti dovoljne da isprate način upotrebe koji ti je potreban.

  • Kapacitet baterije

Baterija na tebletu je poželjno da bude što većeg kapaciteta kako bi duži vremenski period uređaj mogao da koristiš bez punjenja. Veći ekran i više uključenih funkcija podrazumevaju i veću potrošnju baterije, pa su modeli uglavnom izbalansirani u tom pogledu.

  • Mogućnost dodavanja SIM kartice

Ukoliko želiš da imaš mogućnost da svoj tablet koristiš i kao telefon, onda je važno da se postaraš da ima ovu opciju. Ona može biti posebno praktićna za decu ili starije ljude kojima je lakše da im sve što im je potrebno bude na jednom uređaju koji ima veliki, pregledan ekran.

U ponudi imamo veliki broj modela različitih dijagonala ekrana, pa možeš odabrati manji uređaj sa dijagonalom do 10 inča, a ukoliko ti više odgovara tu su modeli kojima dijagonala ekrana ide i preko 14 inča. Takođe možeš odabrati i operativni sistem koji ti odgovara – različite verzije Android OS ili nekog drugog.

Izbor modela i cene tableta prilagodi svojim potrebama i karakteristikama koje su ti važne, za najbolje iskustvo. Poruči online i uživaj u svim prednostima uređaja sa odličnom kombinacijom fleksibilnosti i mogućnosti.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana