Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Mrežna oprema i softveri

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 40

Set Ascending Direction
Page
po strani

WinWin ponuda rutera, svičeva, access pointa i USB adaptera nudi sve što vam je potrebno od mrežne opreme kako biste se uspešno povezali na internet i omogućili vam najbrže i najpouzdanije veze.

Sa rastućim brojem uređaja koji se pojavljuju u našim domovima, od tableta i netbook-ova do laptopa i pametnih telefona, zahtevi za kvalitetnim internet konekcijama rastu. Ruter omogućava svim uređajima u vašem domu da se bežično povežu sa internetom - tako da to znači da se možete pozdraviti sa kablovima.

Naš asortiman rutera uključuje sva vodeća imena u solidnom dizajnu rutera, od TP-Link do Asus rutera, tako da se uvek možete osloniti na stabilnu Wi-Fi vezu. Mrežni svičevi održavaju računare povezanim, omogućavajući mrežnim uređajima da komuniciraju jedni s drugima i da dele podatke efikasno. Ako želite da delite podatke sa drugim uređajima kod kuće ili kancelarije onda mrežni svič može da radi za vas. Omogućava vam da povežete računare, štampače, servere, konzole za igre i DVD diskove dok svi povezani uređaji dele internet vezu sa baznim računarom. Odlični su za deljenje fajlova poput porodičnog foto-albuma, backup-ovanje podataka na različite uređaje odjednom i strimovanje digitalne televizije u druge prostorije u kući.

Računarima i laptopovima su potrebni bežični adapteri za prijem bežičnih signala i povezivanje na mrežu. USB bežični adapteri se direktno uključuju i odmah vas povezuju, omogućavajući vam da se povežete sa Wi-Fi ruterom bez kablova. Pogledajte naš čitav spektar mrežnih adaptera kako biste saznali više o vašim mrežnim i Wi-Fi opcijama povezivanja.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana