Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Rešoi

Pogledaj kao Grid List

22 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Treba vam kafa ili brzo podgrevanje hrane? Odaberite neki od modela iz velikog asortimana standardnih, indukcijskih ili plinskih rešoa po povoljnim akcijskim cenama na sajtu WinWin-a.

Za sve one koji su u takvoj situaciji da im treba rešo – WinWin sajt pružiće neophodne podatke za donošenje prave odluke. Tu su standardni rešoi na struju, plinski rešoi ali i indukcioni, oni sa jednom ili sa dve grejne ploče, različitog oblika i različitih cena. Od ostalih pitanja na koje treba odgovoriti kada je u pitanju kupovina rešoa, svakako spomenimo i to kolika mu je snaga. Dizajn nekome može biti manje bitan ali za one koji obraćaju pažnju na ovaj detalj i to kako se rešo uklapa u prostoriju, biće ponuđeno više različitih modela i opcija.

Kada su u pitanju brendovi koji su prisutni u ovoj kategoriji proizvoda, tu su Esperanza, First i ECG. Bilo da želite da skuvate neki napitak, spremite obrok ili nešto treće, kvalitetan rešo će biti od velike pomoći, pogotovu ako se lako i zgodno ukomponuje u prostor koji je na raspolaganju.

Sajt WinWin-a pruža jednostavnu i sigurnu kupovinu, uz mogućnost da se odlučite za jedan od nekoliko ponuđenih načina plaćanja - za povećanu prilagodljivost.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana