Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Mini linije

Pogledaj kao Grid List

13 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Kada ste u potrazi za kvalitetnom audio reprodukcijom ali je prostor bitan mini linija može biti upravo ono što vam je potrebno. Sa mnoštvom funkcija i mogućnosti od iPod priključka do internet radija moći ćete da zadovoljite sve svoje specifične zahteve. Ovi uređaji vam mogu pomoći da izvučete maksimum iz vaše muzičke kolekcije. Ovde u WinWin-u imamo veliki i raznovrstan asortiman mini linija prilagođenih svim budžetima i potrebama.

Popularnost mini linija delimično zavisi od činjenice da mogu da reprodukuju muziku u gotovo svim formatima. Mini linije karakteriše njihova kompaktna forma i svestranost. U njima su ugrađeni pojačivači CD plejeri i radio poseduju visok nivo povezivanja tako da možete uživati u vašoj celokupnoj muzičkoj kolekciji bez obzira na format.

Mnoge mini linije dolaze sa ugrađenim USB portom. Ovo često znači da možete napuniti svoj uređaj (gde je to moguće) dok uživate u reprodukciji preko zvučnika. Ako volite da slušate radio potražite modele sa DAB + tehnologijom unapred postavljenim stanicama i funkcijama kao što je auto tuning.

Ako ste audiofil možda biste želeli da razmotrite mini liniju sa podesivim audio postavkama. Takva funkcionalnost će vam omogućiti da optimizujete zvuk tako da dobijete savršenu količinu basa i visokih tonova.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana