Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Odvlaživači i ovlaživači vazduha

Pogledaj kao Grid List

11 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Zašto kupiti ovlaživač ili odvlaživač vazduha?

Ovlaživači vazduha predstavljaju spas za sve one koji imaju muke sa suvim vazduhom, pogotovo kada počne sezona grejanja. Ovakav vazduh iritira sluzokožu nosa, dehidrira kožu lica, izaziva probleme sa spavanjem i druge neugodnosti.

Uz uređaj kao što je ovlaživač vazduha, poboljšaćeš kvalitet vazduha i njegovu relativnu vlažnost, što donosi pozitivan efekat za sve, a posebno za ljude sa istaknutom netolerancijom na suv vazduh.

Neke od stvari koje se mogu postaviti kao pitanje kod kupovine ovih uređaja jesu kapacitet, što je od značaja za to koliko uređaj može raditi bez dodavanja vode, generalne performanse, zatim dizajn i cena.

Pojedini modeli mogu imati i filtere za tvrdu vodu i uložak protiv kamenca, što može biti od pomoći u sredinama koje imaju nešto problematičniju vodu iz vodovoda.

Za razliku od njih, odvlaživači vazduha su uređaji uz koje ćete moći da kontrolišete vlažnost vazduha tako što će oni doprineti njenom smanjenju u prostorijama gde je ima više nego što je preporučeno.

Kao što previše suv vazduh nije dobar, isto to važi i za previše vlažan vazduh. On može stvoriti neprijatan osećaj, ali i opteretiti organizam do te mere da u kontinuiranoj izloženosti to može uticati i na zdravstvene probleme. Stoga kvalitetan odvlaživač vazduha može predstavljati izuzetnu stvar.

Do prevelike vlage se može doći na različite načine, te bilo koji od njih da je u pitanju, odvlaživač će regulisati nivo vlažnosti vazduha i dovesti ga na optimalnu meru.

Neke od značajnijih osobina odvlaživača su kapacitet odvlaživanja, dimenzije samih uređaja, a ponekad mogu biti i dizajn i neke druge specifičnosti određenih modela.

Pogledajte našu celokupnu ponudu, pronađite odgovarajući ovlažovač ili odvlaživač vazduha za svoj dom i osećaćete se lakše, zdravije i poletnije.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana