Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Blenderi

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 57

Set Ascending Direction
Page
po strani

Zašto su blenderi postali sastavni deo svake kuhinje?

Bilo da praviš smuti ili potaž od povrća, potreban ti je jak blender i odgovarajući dodaci, da ukusne obroke možeš da poneseš sa sobom na posao, trening, fakultet.

Ovi uređaji danas predstavljaju gotovo neizostavni deo svake kuhinje i aparat uz koji će priprema određenih namirnica biti mnogo jednostavnija i brža.

Ako pogledaš bilo koju emisiju na 24 Kitchen, od Rudolfa pa do Džejmi Olivera, blender se konstantno upotrebljava. To, naravno, nije slučajno jer ovaj sjajan uređaj olakšava i poboljšava pripremu velikog broja jela, a tu je i njegova uloga u sve popularnijem trendu pripreme prirodnih sokova, smutija, frapea i sličnih napitaka.

Blenderi su proizvod u čijoj se proizvodnji oprobalo dosta proizvođača, te postoji širok izbor različitih modela i brendova. Pored toga, tu je i relativno širok cenovni raspon. Generalno, svako će od blendera tražiti da seče i muti što bolje i duže, da ima kvalitetne i izdržljive noževe od nerđajućeg čelika, ali i da može lako da se čisti i pere.

Dalji zahtevi mogu biti različiti za svakog od nas - kolika je zapremina posude koju ima, da li je ona staklena ili plastična, koja je snaga samog uređaja, da li ima određene nastavke i funkcije kao što je mogućnost drobljenja leda i tako dalje.

Kako je izbor modela zaista veliki, predlažemo da izdvojiš malo vremena i pogledaš sve što ti može biti važno kod ovog aparata. Na taj način ćeš se upoznati sa različitim karakteristikama ovih uređaja i pronaći blender koji će odgovarati tvojim potrebama i postati tvoj glavni saveznik u pripremi zdravijih obroka.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana