Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Električne četkice za zube i dodaci

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 89

Set Ascending Direction
Page
po strani

Električne četkice za zube su veoma zanimljivi proizvodi, koji mogu uneti velike novine u vaše pranje zuba. Iskustva ljudi koji ih koriste govore da je pranje dosta jednostavnije i komfornije ali i kvalitetnije. Takođe, mnogi korisnici prijavljuju da lakše dolaze do zabačenih delova usne duplje koristeći ovaj uređaj. Postoje klasične elektronske četkice kao i one koje poseduju poseban dodatak – oralni tuš. Oralni tuš je naprava koja dalje poboljšava higijenu usne duplje, sa posebnim akcentom na zdravlje desni i prevenciju stvari kao što je gingivitis, odnosno upala desni. Tu je takođe i električna četkica za decu kao i dodatna oprema, odnosno dodatne četkice za zube.

Naravno, možda postoji dilema kako će okolina gledati na pranje zuba sa električnom četkicom. Ovo je jedan od onih proizvoda koji lako mogu naići na podsmeh u kontekstu „bespotrebnih novotarija“ i „šta fali klasičnoj četkici za zube.“ Naravno, klasična četkica za zube i dalje može biti valjan izbor za neke ljude, mi samo preporučujemo da se odluka u ovakvim stvarima donosi objektivno i na osnovu dostupne ponude a ne na osnovu mišljenja dežurnih sveznalaca iz okoline.

Što se tiče brendova, dominantno je prisutan američki Oral-B, ali nije jedini – ovaj put spomenimo još i Panasonic. Ovo su firme sa velikim iskustvom i reputacijom, a WinWin nudi njihove modele po pristupačnim cenama i uz mogućnost da odaberete način plaćanja, od nekoliko koji su na raspolaganju.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana