Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Auto-radio i FM transmiteri

Pogledaj kao Grid List

1 Rezultat

Set Ascending Direction
po strani

Odaberi auto-radio za maksimalno uživanje u vožnji

Dodaj novu dimenziju zvuka za vrhunsko uživanje u svom autu i odaberi odličan auto-radio za svog četvorotočkaša. Široka ponuda sjajnih modela čeka te u WinWin-u.

uto-radio će ti ulepšati svaku vožnju. Povezivanje putem USB-a, pametnog telefona ili AUX kabla, pojednostaviće insatalaciju i korišćenje. Određeni radio za auto možeš kontrolisati i putem svog telefona uz posebne aplikacije, a neki od njih daju saobraćajna obaveštenja ili omogućavaju prepoznavanje glasa.

Kada biraš auto-radio, pogledaj kolika mu je snaga, kakav je kvalitet reprodukcije zvuka, kao i da li postoji opcija povezivanja dodatnih uređaja kako bi model bio što više u skladu sa tvojim kriterijumima. Takođe je važno da radio za auto ima pregledan ekran, kao i da bude lak i jednostavan za korišćenje.

Ne zaboravimo ni dizajn koji će doprineti vrhunskom izgledu enterijera tvog automobila. Različiti oblici, boja osvetljenja tastera i suptilni detalji koji se razlikuju od modela do modela, pomoći će ti da odabereš auto-radio koji će ti omogućiti da uživaš u svim njegovim aspektima – sjajnom zvuku koji je nezamenljiv u vožnji, ali i u estetskom momentu koji doprinosu vrhunskom utisku.

FM transmiter – jednostavno rešenje za uživanje u audio sadržajima tokom vožnje

Ukoliko želiš da slušaš svoju play listu tokom vožnje, bilo da se radi o muzici, podkastu, audio knjizi, kursu jezika ili bilo kom sadržaju koji te inspiriše, sjani FM transmiteri su pravo rešenje.

Pronađi FM transmiter po svojoj meri - sa različitim načinima povezivanja, mogućnošću punjenja uređaja, opcijom čitanja SD kartice, LED ekranom, daljinskim ili mikrofonom, kao i ostalim funkcijama koje će ti olakšati upotrebu.

Istraži sjajne cene FM transmitera i odaberi model koji ti odgovara, poveži ga sa uređajem kojim želiš i uživaj u zabavi ili edukaciji za maksimalno dobro iskorišćeno vreme, čak i kada se zaglaviš i saobraćajnoj gužvi.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana