Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Fenovi za kosu

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 125

Set Ascending Direction
Page
po strani

Bilo da je fen potreban kako bi na brzinu osušili kosu pre izlaska napolje ili za neke ozbiljnije poduhvate sa frizurom – sajt WinWin-a nudi ogroman izbor brendova i modela, po povoljnim cenama. Pre svega tu su standardni fenovi za kosu, za one koji nemaju specijalno velike prohteve osim razumno efikasnog sušenja i pouzdanosti. Za one koji pred fen postavljaju ozbiljnije zahteve, ili su pak profesionalci – pravi izbor su profesionalni fenovi. Ovi fenovi uglavnom koštaju više ali shodno tome i pružaju više. Više informacija možete pronaći na pojedinačnim modelima ali od standardnih fenova se već na prvi pogled razlikuju po dominantnom izgledu i dizajnu.

Konačno, tu si u putni fenovi, osmišljeni tako da budu lako prenosivi i da ne predstavljaju problem prilikom pakovanja i putovanja. Izbor proizvođača iz ove kategorije uređaja je zaista veoma veliki. Napomenimo samo neke ovom prilikom: Philips, Rowenta, Remington, Braun, VOX, First, Bosch, Alpha... Šarolikost modela, brendova i cena trebalo bi da omogući da svako pronađe tačno ono što mu odgovara.

Sajt WinWin-a je krajnje jednostavan za snalaženje te će pregled dostupnih proizvoda biti lak i brz. Kupovina je je jednostavna, sigurna i uz mogućnost biranja između nekoliko opcija za plaćanje.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana