Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Vage za merenje telesne težine

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 80

Set Ascending Direction
Page
po strani

Da li ste i vi jedna od onih osoba koja je nebrojeno puta poželela da se izmeri, shvatila da nema vagu, rekla da će da je nabavi i zaboravila na to za 15 minuta, do sledeće takve situacije? Vrlo moguće da jeste, većina ljudi je u tom taboru. To možete vrlo lako da rešite – kupovinom vage.

Ponuda na sajtu WinWin-a je veoma široka, čak možda i iznenađujuće široka. Za mali novac možete nabaviti klasičnu, običnu vagu. Ostaje samo da odaberete dizajn i proizvođača ali cene su uglavnom približne. Međutim, ni vaga za merenje telesne težine nije imuna na novo doba i tehnološki napredak. Za nešto više novca, možete nabaviti već malo ozbiljniji uređaj, koji recimo meri i količinu tečnosti, telesne masnoće i mišićnu masu.

Pojedini uređaji se mogu povezivati i sa pametnim telefonima a postoji i solarna vaga, koja ne zavisi od baterija. U posebnu kategoriju spadaju vage za merenje kofera. Vaga za merenje kofera je prevashodno dizajnirana da pomogne ljudima koji često putuju avionom, ali se može koristiti i za merenje drugih predmeta, paketa i tako dalje. Brend sa najvećim brojem proizvoda u ovoj oblasti je nemački Beurer. Treba spomenuti još i Gorenje, Tefal, VOX a tu je niz drugih kompanija.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana