Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Usisivači na vodu

Pogledaj kao Grid List

7 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Usisivač na vodu je posebno pogodan za čišćenje većih podnih površina. On sa lakoćom čisti nečistoće koje su malo komplikovanije za očistiti pomoću klasičnog usisivača.

U rezervoar usisivača za vodu, kod pojedinih modela, možeš dodati i nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja za uživanje u omiljenim mirisima u tvom domu. 

Usisivači na vodu takođe mogu imati neke od praktičnih nastavaka, a i odlični su za prikupljanje i zadržavanje prašine. Pojedini modeli imaju i HEPA filtere ili neku drugu vrstu filtera koji dodatno sprečavaju da se prašina vrati u vazduh, pa su oni odlično rešenje ukoliko ti ili neko u tvom domu pati od alergija.

Ovi usisivači takođe su korisni za usisavanje nameštaja poput garnitura, kreveta i ostalih tapaciranih komada u kojima se zadržava dosta prašine. Posebni nastavci za ove površine dodatno olakšavaju čišćenje.

Kod određenih modela postoji i opcija izduvavanja vazduha uz koju ćeš sa lakoćom očistiti teže dostupna mesta, poput radijatora, venecijanera i slično.

Posude za vodu kod ovih usisivača mogu biti različite zapremine, pa se potrudi da odabereš odgovarajući model u skladu sa veličinom prostora koji planiraš da čistiš, ali i prostorom koji imaš na raspolaganju za skladištenje ovog uređaja jer su ovi modeli obično glomazniji u odnosu na klasične usisivače.

Prilikom odabira usisivača na vodu važne su i karakteristike poput snage, vrste filtracije, načina održavanja, ali i dodatnih funkcija za lakše održavanje različitih površina, kao i radijus rada i nivo buke za udobnije korišćenje.

U WinWin online prodavnici pronađi odlične modele usisivača na vodu i cene koje će kupovinu učiniti još boljom investicijom.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana