Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Rashladne vitrine

Pogledaj kao Grid List

16 Rezultata

Set Ascending Direction
  1. Le Sommelier Podrum za cigare CIG251
    Rating:
    100%
    Special Price 122.999,00 RSD 136.665,56 RSD Ušteda 13.666,56 RSD
    -10%
po strani

Rashladna vinska vitrina je praktična i estetski oblikovana naprava za čuvanje vina. Nudimo vam različite vrste rashladnih uređaja, od onih s manjim kapacitetom, prikladnih za manje kolekcije vina, do onih većih koje obezbeđuju preko potrebnu klimu za profesionalne zbirke. Neki modeli mogu samostalno stajati, dok druge možemo da ugradimo među kuhinjske elemente.

Postoje ormari za crveno vino, belo vino, šampanjac ili kombinaciju tipova. Izaberite uređaj koji odgovara vašem ukusu vina i potrebama za skladištenjem - ukoliko je previše toplo, vino će brže stariti, ako dopustite da temperatura padne nećete naškoditi vinu ali će se usporiti proces odležavanja. Čuvanje vina u pravim uslovima osigurava da ono pravilno sazreva, tako da uvek možete uživati u savršenom ukusu vašeg omiljenog Chardonnay-a, Cabernet-a. Razmislite o tome koliko boca trebate da smestite i prostor koji imate na raspolaganju.

Zapamtite da će veći šampanjac ili Burgundy boca zauzeti više prostora i da bi rad hladnjaka za vino mogao biti skuplji od pokretanja konvencionalnog frižidera. Naši najmoderniji modeli omogućuju kontrolu rada, imaju izvučene fioke i standardnih su mera, što omogućuje lakšu ugradnju. Takođe, preporučujemo profesionalne modele na zaključavanje koji su primereni, kako za vinske trgovce tako i za restorane.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana