Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Robot usisivači

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 33

Set Ascending Direction
Page
po strani

Robotski usisivači su potpuno revolucionarni uređaji koji će te oduševiti na više načina.

Ovaj mali, a praktičan aparat uklanja sve mrvice i prašinu sa tvojih podova, kad god ti poželiš.

Podesi ga da radi dok nisi kod kuće kako bi te sve sačekalo uredno i čisto ili ga uključi da očisti podove dok ti obavljaš ostale kućne poslove ili gledaš omiljenu seriju.

Jednostavno upravljanje putem aplikacije, neprimetan rad i samostalan odlazak na bazu kada je bateriju potrebno napuniti višestruko će ti olakšati održavanje higijene u tvom domu. Kod pojedinih modela postoji mogućnost upravljanja pomoću nekog od popularnih glasovnih asistenata, kao što su Google Asistent i Amazon Alexa, za dodatan komfor.

Veće površine biće usisane bez problema, a zahvaljujući posebnim četkama robot usisivači su odlični i kada je čišćenje uglova u pitanju, a moguće je i čišćenje stepeništa. Posebno praktična strana ovih uređaja je što se zahvaljujući svojim dimenzijama mogu podvući pod nameštaj i jednostavno očistiti delove koji bi inače mogli da se očiste jedino nakon pomeranja komada nameštaja.

Da ne pominjemo koliko će ti kompaktnost robot usisivača olakšati njegovo skladištenje.

Specijalni senzori omogućavaju ovom uređaju da savršeno pokrije tvoj prostor i da bude zaštićen od padova i sličnih nezgoda.

Kod pojedinih modela možeš napraviti nekoliko programa čišćenja, programirati ih onako kako tebi odgovara i odrediti kojim danima želiš da koristi koji program, za vrhunsku čistoću i lakšu organizaciju.

Robot usisivači mogu imati različite kapacitete, vrste senzora i funkcije, a jedna od važnih karakteristika ovih uređaja jeste i vreme trajanja baterije. Zavisno od površine koju je potrebno usisati, možeš odabrati model sa anatomijom rada koja će obezbediti da ceo prostor bude usisan pre nego što je uređaj potrebno priključiti na baterije.

Litijum-jonske baterije su uvek odličan izbor, zbog svoje dugotrajnosti i izdržljivosti.  

Postoje modeli robot usisivača sa kesom, ali i sa posudom za prašinu, pa možeš odabrati šta ti najviše odgovara. Takođe, opremljeni su i filterima koji sprečavaju vraćanje čestica prašine u vazduh. Neke filtere je moguće oprati i ponovo upotrebiti, za bolju održivost i praktičnost.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana