Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Kafa, čajevi i kapsule za kafu

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 30

Set Ascending Direction
Page
po strani

Sa svakim zrnom koje prolazi kroz pažljiv proces prženja, nudimo vam ne samo kafu, već i iskustvo koje će probuditi vaša čula.

Raznovrsnost arome u svakom zalogaju

Zaronite u naš asortiman kafe u zrnu i kapsulama, gde ćete otkriti bogatstvo različitih ukusa i aroma. Od intenzivnih espressa do blagih filter kafa, pružamo širok spektar opcija koje će zadovoljiti čak i najfinije nepce. Naša pažljivo birana kafa obećava nezaboravan doživljaj, bilo da je reč o jutarnjem buđenju ili opuštajućem popodnevnom ritualu.

Brza elegancija u kapsuli

Za one koji cene brzinu bez gubitka kvaliteta, naše kapsule za kafu predstavljaju vrhunac trenutnog kafića u vašem domu. Sa jednostavnošću pripreme, svaka kapsula za kafu čuva svežinu i aromatičnost, obezbeđujući da uživate u šolji savršenstva u svakom trenutku.

Kafa u zrnu i u kapsulama – Uronite u raj arome

Vrhunski brendovi koje možete pronaći na našem sajtu poput Lavazza, Costa Coffee i Kafeterije dodaju dodatni prestiž vašem iskustvu kafe.

1. Raznovrsnost arome u svakom zrnu sa Lavazzom

Lavazza - Italijanska elegancija: Otkrijte bogatstvo ukusa sa Lavazzinim izborom kafe u kapsuli. Sa decenijama iskustva, Lavazza kapsule za kafu pružaju sofisticirane arome koje će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje kafe.

2. Costa Coffee: Britanski šarm u svakoj šolji

Costa Coffee - Prava britanska tradicija: Sa Costa Coffee-em, iskusite spoj britanskog šarma i vrhunskog kvaliteta kafe. Costa Coffee kapsule za kafu nude jedinstvene mešavine koje će vas osvojiti već pri prvom gutljaju.

3. Kafeterija: Lokalni šarm, globalni kvalitet

Kafeterija - naš lokalni ponos: Uživajte u domaćem šarmu sa Kafeterijinim asortimanom. Sa posebnom pažnjom prema detaljima, Kafeterija nudi izuzetne mešavine koje slave autentičnost ukusa.

Prilagodite ukus svom raspoloženju. Sa brendovima poput Lavazze, Costa Coffee i Kafeterije, imate širok izbor mešavina koje se mogu prilagoditi vašem trenutnom raspoloženju.

Uživajte u putovanju kroz našu ponudu kafe i kapsula, gde svaki gutljaj nosi priču i strast prema najboljem što svet kafe može ponuditi. 

© Win Win 2024. Sva prava zadržana