Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Kosilice za travu

Pogledaj kao Grid List

11 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Koje kosilice za travu možeš pronaći u WinWin-u?

Bilo da imaš veliko ili malo dvorište ili travnjak, u našem asortimanu te čekaju električne, akumulatorske i motorne kosilice različitih karakteristika.

U zavisnosti od tvojih potreba i osobina terena koje ćeš kositi, neće svaka kosilica odgovarati svakoj površini. Neke od njih su idealne za košenje većih površina pod travom, neke odgovaraju manje zahtevnim terenima, te je veoma značajno obratiti pažnju na neke od njihovih karakteristika koje će biti presudne pri izboru.

Pored odabira odgovarajuće vrste kosilice, značajne stavke mogu biti i: snaga, mogućnost podešavanja visine košenja, širina otkosa, da li je kosilica samohodna ili nije i slično.

Kako odabrati odgovarajuću kosilicu za travu?

Pre nego što doneseš konačnu odluku o kupovini određenog modela, dobro je da uzmeš u obzir nekoliko važnih kriterijuma koji će ti pomoći da lakše proceniš koji od modela kosilica za travu je idealan za tvoje potrebe i na šta sve treba da obratiš pažnju.

Zato je neophodno da pre kupovine uzmeš u obzir sledeće:

  • Gde se nalazi teren koji će se kositi
  • Koja je površina terena za košenje
  • Kakva je konfiguracija i oblik terena
  • Prisutnost biljaka ili nekih drugih prepreka

U WinWin-u te čeka veliki izbor najraznovrsnijih modela i brendova ovih sjajnih baštenskih alata, uz koje će tvoje dvorište, travnjak i bašta biti uvek sređeni i uredni – Macher, Farm kosilice, Alpina, ali i mnoge druge.

Istraži celokupnu ponudu i pronađi kosilicu za travu savršenu za tvoje potrebe.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana