Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Mesoreznice

Pogledaj kao Grid List

5 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Salamoreznice su još jedan od onih proizvoda koji mogu da se koriste za mnogo više od onoga što im je osnovna namena. Svakako da na njima možeš narezati salamu, ali isto tako će poslužiti i za sir, hleb, pršutu, kulen i druge ukusne namirnice pogodne za ovaj vid sečenja. Salamoreznica, ili mesoreznica kako se još naziva ova mašina za sečenje uređaj je koji donosi neočekivano velike prednosti.

Pre svega, ovaj uređaj olakšava i ubrzava rad u kuhinji, a omogućava ti i da precizno isečeš neke neke namirnice koje nije jednostavno seći nožem. Takođe, uz adekvatnu salamoreznicu možeš kupovati neke proizvode u komadu i čuvati ih kod kuće, što štedi tvoje vreme i olakšava ti organizaciju.

Neke od bitnih stvari za salamoreznicu su njena snaga, ali naravno i kvalitet sečiva koja mogu biti od nerđajućeg čelika ili od nekog drugog kvalitetnog materijala. Većina modela dolaze sa odgovarajućim bezbednosnim mehanizmima koji onemogućavaju neadekvatnu upotrebu.

Odaberi model sa različitim podešavanjima kada je debljina sečenja u pitanju i za čas posluži ukusno meze svojim gostima, nareži sve što ti treba za ukusan doručak i uživaj u slasnim i svežim zalogajima.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana