Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Gume za auto

Pogledaj kao Grid List

3 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Budite sigurni na putu sa kvalitetnim zimskim, letnjim ili gumama za sve sezone koje možete odabrati iz široke WinWin ponude auto guma. Renomirani proizvođači guma Tigar, Michelin, Kelly, Sava po povoljnim akcijskim cenama.

Gume su deo automobila koji mnogi vozači neopravdano zanemaruju. Verovatno zato što su manje upečatljive i nekako neugledne u odnosu na druge delove automobila kojima se vozači obično posvećuju. Ali svaki iskusan vozač zna ulogu dobrih guma i šta one donose vožnji ali i celom automobilu. Možda ne morate da im posvetite onoliko pažnje koliko vozači iz motosporta, ali nikako ne bi škodilo da povećate svoj nivo interesovanja za gume i njihove performanse, ukoliko već niste.

WinWin nudi širok izbor modela letnjih i zimskih guma koje se dodatno razlikuju po širini, visini, indeksu brzine i nosivosti. Od dostupnih brendova, tu je slovenačka Sava, pirotski Tigar, sada pod okriljem francuskog giganta Michelin-a, sam Mischelin i drugi. Poseban akcenat stavljamo na zimske gume – opremite automobil na vreme, ne rizikujte svoju i tuđu bezbednost, a ne rizikujte ni stanje svog novčanika ako vas policija uhvati bez zimskih guma onda kada ih uslovi zahtevaju.

Pregledan i jednostavan za upotrebu, sajt WinWin-a potrudiće se da pomogne pri donošenju odgovarajućeg izbora. Dodajmo na to povoljne cene kao i sigurnost pri kupovini koju prati mogućnost odabira između nekoliko načina plaćanja - i postaje jasno da se nalazite na pravom mestu.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana