Popust dobrodošlice uz promo kod DODATNIH10% na CEO asortiman.
Samo online!

Bicikli

Pogledaj kao Grid List

6 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Ljubitelj ste dobre vožnje biciklom i volite da osetite vetar na licu dok uživate u rekreaciji u prirodi, pored reke ili dok se lako i jednostavno krećete kroz gradske gužve?

Kakav god da je vaš stil vožnje, sjajni bicikli za odrasle i za decu, sa karakteristikama koje odgovaraju baš vama, možete pronaći u WinWin-u.

Odlični bicikli koji će vas osvojiti na prvu vožnju

Pronađite savršeni model za sebe, ali i za svakog člana svoje porodice i uživajte u aktivnoj rekreaciji bilo da krećete u zajedničku vožnju, sami ili svako sa svojim društvom. U našoj ponudi ćete pronaći najrazličitije modele i veličine bicikli, među kojima su:

  • Bicikli za odrasle
  • Dečiji bicikli
  • Električni bicikli

Bilo da ste u potrazi za modelima koji su namenjeni određenom uzrastu, tražite muški ili ženski bicikl, nudimo vam raznovrsnu ponudu u kojoj ćete moći da nađete odgovarajući model za svoje potrebe.

U zavisnosti od toga za koju vrstu bicikla se odlučite, gde planirate da se vozite, koliko često, po kakvom terenu, obratite pažnju na sve značajne karakteristike koje vam mogu biti važne – ovo se posebno odnosi na to da li vam u obzir dolazi bicikl sa brzinama ili bez brzina, koje su dimenzije rama, veličina točka. Kod električnih modela je važno da znate sve detalje o trajanju baterije, punjenju i sličnim karakteristikama.

Pored odličnih MTB bicikli, gradskih, ali i brojnih varijante većih i manjih dečijih modela, nudimo vam i kvalitetnu biciklističku opremu među kojom možete pronaći sve što vam je potrebno za vaše omiljene dvotočkaše.

Iskoristite sjajnu ponudu bicikli uz koju ne možete da pogrešite

Pronađite poznate brendove odličnog kvaliteta koji će vam pružiti sjajno iskustvo vožnje. Čekaju vas UrbanBike, Salcano, Capriolo, Polar bicikli i mnogi drugi, među kojima su i E-Prime i Greyp kod električnih modela.

Pojedini bicikli dolaze sa odrađenim nultim servisom, kako biste odmah mogli da krenete u vožnju.

Istražite našu raznovrsnu ponudi i pronađite pravi model za sebe uz koji ćete maksimalno uživati u vožnjama po različitim terenima.

© Win Win 2024. Sva prava zadržana