Call centar 0700 330 330 Pravna lica011/78 56 777 066 890 11 77

Beko

Uštedite na vremenu i energiji, ali ne i na ukusu!

Beko ugradne rerne kreirane su imajući na umu potrebe savremenih kupaca koji ne žele da razmišljaju da li je pita ravnomerno ispečena niti da provode sate ribajući unutrašnjost rerne. Za njih, priprema slave, rođendana i porodičnih ručkova lakša je nego ikad, zato što mogu spremati dva jela istovremeno (Split&Cook), peći na tri (Surf) ili čak pet polica (Cook Master) i biti sigurni da je svako jelo baš kako treba.

Jer Beko je zvanični partner ponosnih kuvara.

CookMaster

CookMaster®

Zvanični partner … porodičnih okupljanja

Ukoliko Vaše porodično stablo više liči na šumu, okupljanja mogu biti komplikovana. Uz pomoć Beko CookMaster®, više je bolje. Kapacitet od 82 litra znači da možete peći hranu i na 5 polica savršeno podjednako u isto vreme, tako da ćete imati više vremena da planirate ko će sedeti pored koga za stolom.

CookMaster

Beko Split & Cook®

Zvanični partner … različitih navika u ishrani

Sa Beko Split & Cook® tehnologijom Vam separator omogućava da imate tri rerne u jednoj. Vegetarijanci čiji partneri su mesožderi mogu da zadovoljno spremaju dva jela istovremeno bez mešanja mirisa i problema. Moguća je razlika temperature do 80°C između gornje i donje rerne, što može biti vrlo praktično. Naročito za čuvanje mira u kući.

CookMaster

Clean Zone™

Zvanični partner… preukusnog nereda

Beko Clean Zone™ poseduje tehnologiju revolucionarnog oleofobnog sloja na unutrašnjem staklu, koji se opire prljavštini i masnoći na isti način na koji se Vi opirete ideji ribanja rerne. Izuzetne mogućnosti lakog ribanja znače da ne morate da koristite agresivne proizvode ili da trošite skupoceno vreme i napor na ribanje. Samo napred, ispecite to sočno pile bez straha!

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU