Cena sa popustom važi samo za online kupovinu i kupovinu u prodavnicama za gotovinsko plaćanje
Web kredit opcija na 23 rate, već od 969 RSD mesečno. Vidi više
Saeco Poemia ručni aparat za espresso
1050 W
Espresso
Obrada: Materijal grejača: Aluminijum Materijal glavnog kućišta: Plastika Materijal panarello: Plastika Tehnički podaci: Pritisak pumpe: 15 bara Maksimalna visina šoljice: 75 mm Dužina k
OpremaDokupna oprema: Tablete za uklanjanje ulja od kafe CA9704/99 Sredstva za uklanjanje kamenca iz aparata za espresso CA6700/98 i CA6700/00
ModelPhilips aparat za espresso HD 8423/19
TipRučni aparat
KapsuleNe
OstaloObrada: Materijal grejača: Aluminijum Materijal glavnog kućišta: Plastika Materijal panarello: Plastika Tehnički podaci: Maksimalna visina šoljice: 75 mm Dužina kabla: 0,8 m Opšte specifikacije: Šoljica istovremeno: 2 Kompatibilno posluživanje kafe: Mlevena kafa Posebne funkcije: Pannarello ručni nastavak za mlečnu penu Opcija za paru Opcija za vruću vodu
Pritisak15 bar
Snaga1050 W
Težina4 kg
Vrsta pićaEspresso
Kapacitet rezeorvara za vodu1,2 l
UvoznikROAMING ELECTRONICS DOO BEOGRAD, MISON DOO BEOGRAD ( ZEMUN )
Zemlja poreklaKina
Tip
Standardni
Vrsta kafe
Mlevena kafa/Kapsule
Snaga
1050 W
Kapacitet rezervoara za vodu
1,2 l
Kapacitet posude za kafu
Nema posudu
Pritisak pumpe kafe aparata
15 bar
Boja
Crna
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Ručni aparat za espresso Saeco poklonicima tradicionalne pripreme donosi sve što je potrebno za svakodnevnu pripremu savršene espresso kafe. Patentirani filter za penu pod pritiskom obezbeđuje dugotrajnu penu odličnog ukusa, prilikom svake primene.
Pogodno za mlevenu kafu i vrećice sa kafom Radi praktične upotrebe možete birati između vrećica sa mlevenom kafom
Ergonomija za svakodnevno rukovanje Dodajte mlevenu kafu ili vodu, praznite filter ili podlogu. Svim odeljcima može se pristupiti direktno, čime se osigurava maksimalna praktičnost.
Ukusna mlečna pena zahvaljujući klasičnom nastavku za mlečnu penu Saeco aparat za espresso ima klasični nastavak za mlečnu penu koji majstori za kafu nazivaju "pannarello". Nastavak se uranja u mleko i širi paru kako bi se postigla predivna mlečna pena. Oslobodite baristu u sebi i pripremajte ukusne mlečne specijalitete na tradicionalan način!