Call centar 0700 330 330 Pravna lica011/78 56 777 066 890 11 77

Mašina za mlevenje mesa Taurus Savoy

Mašina za mlevenje mesa Taurus SavoyMašina za mlevenje mesa Taurus SavoyMašina za mlevenje mesa Taurus SavoyMašina za mlevenje mesa Taurus Savoy
Online kupovina.
Na stanju
Rok isporuke: 4 dana
Besplatna isporuka

Stara cena 11.100 RSD

Special Price 8.881 RSD

Ušteda 2.219 RSD

Sa novom Taurus mašinom za mlevenje mesa Taurus Mincer možete da izaberete između tri različite veličine sečenja. Napravite domaće kobasice po Vašoj želji veoma brzo i lako, iznenadite porodicu odličnim hamburgerima, ćevapi će biti samo za prave gurmane. Aluminijumska završna obrada omogućuje lako održavanje i maksimalnu iskorišćenost mesa. Elegantan, kvalitetan i praktičan, sve u jednom proizvodu.

Sa novom Taurus mašinom za mlevenje mesa Taurus Mincer možete da izaberete između tri različite veličine sečenja. Napravite domaće kobasice po Vašoj želji veoma brzo i lako, iznenadite porodicu odličnim hamburgerima, ćevapi će biti samo za prave gurmane. Veoma praktično, veoma elegantno i veoma kvaliteteno. Sve u jednom proizvodu.

Specifikacije i detalji

Šifra artikla 145323
EAN kod 8414234155054
Model MINCER
Materijal Metal
Snaga 450W
Tip Električna
Boja Bela
Karakteristike Sa Mincer mašinom za mlevenje mesa zagarantovano dobijate najbolja jela , željenu teksturu i veličinu mesa koje Vam je potrebno kako biste napravili najbolja jela za Vas i Vašu porodicu. Možete lako iseći sve vrste mesa u tri veličine kao i pripremiti savšene kobasice. U trenutku kada više nemamo potrebu za dodavanjem mesa, biramo obrnutu funkciju, tako da će biti iskorišćen svaki komadić mesa. Sa aluminijumskim završnim obradama postižemo najviši kvalitet koji pruža snažnu čvrstinu i lako čošćenje. Sa tri dodatka za mlevenje u tri različite veličine dobijate meso baš onakvo kakvo želite.

Recenzije

Budite prvi koji će napisati recenziju za ovaj proizvod.

Pitanja i odgovori

Dodajte komentar ili pitanje