Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP ZRENJANIN

 

Zrenjanin

Svetosavska 10

Tel/Fax:(023) 512 927
zrenjaninsvetosavska@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

 

Win Win Computer Shop, Zrenjanin
Win Win Computer Shop, Zrenjanin Win Win Computer Shop, Zrenjanin

Kliknite za uvećanje

 

 


 

Win Win Computer Shop Zrenjanin, nalazi se  u užem centru grada, stim što nije u samoj pešačkoj zoni pa je i pristup kolima lako omogućen. Zgrada je specifično izgrađena tako da je lako prepoznatljiva i uočljiva, u prizemlju je dosta velik izlog dobro izbrendiran tako da je sam naziv firme veoma upadljiv. Na ovoj lokaciji prodavnica se nalazi od prvog dana otvaranja, od juna 2009 godine. Lokal ima oko 40m², dosta velika polica na sredini radnje omogućava izlaganje dobrog izbora periferija. Trudimo se da i lokalno obezbedimo popuste kojima dodatno stimulišemo kupce. Dobar izbor laptop računara, monitora i prateće opreme i naravno najniže cene i najbolja ponuda su uticali na povećanje prometa. Rezultat toga je veliki broj stalnih kupaca, najviše fizičkih lica, a ima mnogo njih koji dolaze na preporuku prijatelja, rođaka, komšija jer se maksimalno zalažemo da ispunimo sve zahteve kupaca. 

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

 

U radnji Zrenjanin možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Zrenjanin: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Zrenjanin i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Zrenjanin realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Zrenjanin.