Call centar 0700 330 330 Pravna lica011/78 56 777  WIN ( 946) 066 890 11 77

Vodič za kupovinu fitnes
sprava za vežbanje!

Dvoumite se oko izbora fitnes sprave - evo par predloga!

Idealan je trenutak da se trgnete i ne upadnete u zamku fizičke pasivnosti koju nose hladniji dani. Iskoristite na najbolji način vreme koje više provodite u kući i umesto maratonskog gledanja televizora uz slatkiše i nezdrave grickalice, počnite da vežbate!

WinWin Vam preporučuje nekoliko kardio fitnes sprava koje su idealne za vežbanje, poboljšanje kondicije i oblikovanje tela i istovremeno predstavljaju racionalnu kupovinu. Sami izaberite onu koja Vam se čini idealnom!
 

SOBNI BICIKL

Sobni bicikl je najčešće korišćena sprava u kućnim uslovima. Namenjena je razvoju i oblikovanju grupa mišića nogu i donjeg dela ledja i zadnje lože. Ovim tipom trenažera postižete održavanje i sticanje dobre kondicije, gipkost i vitalnost.

Sobni bicikli su najčešće sa podesivim magnetnim sistemom opterećenja, koji simulira vožnju obične bicikle pod različitim terenskim nagibom. Na taj način možete ostvariti simulaciju vožnje bicikla po ravnom, umerenoj ili izuzetnoj uzbrdici.

Jedna od koristi treninga na sobnom biciklu je to što možete da pratite broj otkucaja srca i prilagođavajući ga, poboljšate topljenje masnih naslaga. Nakon što odredite odgovarajući srčani ritam pri kojem dolazi do topljenja masti u Vašem organizmu, možete opet povećati intezitet treninga tako da ga usaglasite sa Vašim srčanim ritmom. Sobni bicikli su veoma korisni ljudima koji imaju problem sa kolenima i leđima. Obzirom da je veći deo težine tela na sedištu bicikla, stres na kolenima je manji. Zato je bitno da sedište bude udobno, posebno pri vremenski dužim treninzima.

Prikazano 1
 1. Sobni bicikl Body Sculpture BC-3110

  • Šifra artikla: 6828275
  • Model: Body Sculpture BC-3110
  • Težina zamajca: 5 kg
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Broj nivoa opterećenja: Magnetni sistem opterećenja sa 8 nivoa opterećenja
  • Dimenzije: 71 х 22.5 х 52.5 cm
  • Masa: 21.3 kg

  21.100 din.

  16.990 din.

  Ušteda: 4.110 din.

  Detaljnije
Prikazano 1
loading mask

TRAKA ZA TRČANJE

Trčanje je najpopularniji oblik rekreacije, a traka za trčanje među svim dostupnim spravama za vežbanje verovatno je najpopularnija. To je kardiovaskularna vežba koja jača srce i poboljšava celokupno zdravlje čoveka. Osoba prosečne težine (oko 70 kg) za 40-ak minuta može sagoreti najmanje 500 kalorija. Prednosti trčanja su višestruke. Trčanjem možete smršati, unaprediti kardiovaskularno i respiratorno zdravlje (smanjiti rizik od pojave bolesti), redukovati holesterol u krvi, ojačati mišiće i unaprediti sigurnost u sebe, mentalno se osnažiti. Trčanje Vas održava u formi i gradi lepu figuru. Jedna od bitnih stvari je da ubrzava vaš metabolizam.

Postoji veliki izbor traka za trčanje, ali treba izabrati onu koja svojim performansama zadovoljava sve Vaše potrebe. Naša preporuka zbog najboljeg odnosa kvaliteta i cene na tržištu je motorna traka za trčanje AMILA DC55.

>> Snažan i pristupačan partner - AMILA DC55 <<

ELIPTIČNI TRENAŽER

Posle trake za trčanje, eliptični trenažer je sigurno najpopularnija kardio mašina u svakoj teretani i fitnes centru. Ovaj trenažer omogućava vašem telu prirodne pokrete. Na njemu možete kontrolisati otpor, povaćavati ili smanjivati intenzitet. Eliptični trenažer Vam pruža varijacije vežbi, tako da u rad uključujete nekoliko grupa mišića.
Eliptični trenažer ili kako se još naziva i cross-trenažer (Orbitek) je stacionarna mašina za vežbanje koja se koristi za simulaciju penjanja na stepenicama, hodanja ili trčanja. Ova sprava je veoma popularna jer ne vrši veliki pritisak na zglobove, pa se zato smanjuje i rizik od povređivanja. Ovaj trenažer je odlična kardiovaskularna vežba, a režim rada može varirati od slabijeg pa sve do visokog intenziteta, brzine i otpora koje korisnik podešava. WinWin Vam preporučuje model:

Prikazano 1
 1. Orbitrek XPLORER Avantgarde

  • Šifra artikla: 6793310
  • Model: Orbitrek
  • Težina zamajca: 4 kg
  • Broj nivoa opterećenja: Podešavanje otpora u 8 stepeni
  • Dimenzije: Dimenzije sprave u cm: 113 x 59 x 158
  • Napomena: Funkcije kompjutera: brzina, kalorije, odo, puls, skeniranje, udaljenost, vreme

  26.890 din.

  23.990 din.

  Ušteda: 2.900 din.

  Detaljnije
Prikazano 1
loading mask