Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP VALJEVO

 

Valjevo

Kneza Miloša 51

Tel/Fax: (014) 242-676
ValjevoKnezaMilosa@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

 

Win Win Computer Shop, Valjevo Win Win Computer Shop, Valjevo Win Win Computer Shop, Valjevo 

Kliknite za uvećanje

  Win win shop Valjevo nalazi se na šetalištu pored kafića Skala, na 20 m od Čačanske banke na Jadru. Ulica je jako prometna za pešake, a vozila prolaze na 20m od lokala. Ogroman izlog pruža veliku preglednost unutar lokala, a veliki asortiman laptopova, računara i monitora omogućava nam da budemo IT lider u Valjevu. Niske cene, odlične povoljnosti na odloženuo plaćanje, ljubazni i stručni prodavci glavni su razlog za dominaciju na tržištu. Radnja posluje tek godinu dana i ostvarila je odličan napredak u tom periodu, jer sve je više stalnih kupaca koji su svoje poverenje poklonili upravo WIN WIN Computer shopu.

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo. 

U radnji Valjevo možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Valjevo: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Valjevo i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Valjevo realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Valjevo.