Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP UŽICE

 

Užice

Ugao Marije Mage Magazinović (7. Jula stari naziv) i Kosovske

Tel/Fax: 031/315 0 020
uzicekosovska@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

 

Win Win Computer Shop, Užice 
Win Win Computer Shop, Užice Win Win Computer Shop, Užice Win Win Computer Shop, Užice

Kliknite za uvećanje

 


 

U Užicu na samo dvesta metara od gradskog trga na uglu Kosovske i Marije Mage Magazinović (stari 7. Jul)“ . Širok asortiman IT opreme ALTOS računara, Laptopova i dodatne opreme je ono čime se WinWin Computer Shop Užice odlikuje. Ljubazno i nadasve edukovano osoblje koje će Vam asistirati prilikom odabira uređaja po vašoj meri i ukusu. Pored uvek pouzdanog Altos računara i Laptopova svih svetskih proizvođaca iz ponude u ovom Shopu izdvajamo odličan asortiman LCD televizora .

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

 

U radnji Užice možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Užice: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Užice i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Užice realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Užice.