Call centar 0700 330 330 Pravna lica011/78 56 777  WIN ( 946) 066 890 11 77

Upoznajte zdravijeg sebe!

Zbog ubrzanog tempa života, nedostatka vremena i stresa, često zaboravljamo koliko je bitno da vodimo računa o svom zdravlju. Upravo zbog toga što bi zdravlje uvek trebalo da bude na prvom mestu, nudimo Vam širok izbor uređaja koji će biti Vaš pouzdan saveznik na putu do postizanja i održavanja Vašeg organizma u najboljem mogućem stanju:

1. Friteze za kuvanje bez ulja predstavljaju odličan način da brzo i lako pripremite zdrave i ukusne obroke.

2. Nutri Blenderi donose Vam zdrave obroke, koje možete poneti svuda sa sobom. S obzrom da blendaju cele plodove voća i povrća, ali i semenke, apolutno svi vitamini i enzimi ostaju sačuvani.

3. Aparati za kuvanje na pari savršen su partner u pripremi ukusnih i zdravih obroka. Pored toga, ovi aparati obezbeđuju izuzetno brzu pripremu hrane.

4. Aparati za sušenje hrane odličan su izbor za sve one koji žele zdrave grickalice, ali i namirnice koje će sačuvati hranljive sastojke. Savršeni su za voće, povrće, pečurke, meso, začinsko i lekovito bilje.

5. Aparati za filtriranje vode omogućavaju Vam konstantno čistu vodu visokog kvaliteta, s obzirom da je ona oslobođena neželjenih supstanci.

6. Aparati za merenje pritiska su izuzetno korisni za sve one kojima je dijagnostikovana hipertenzija, s obzirom da na taj način mogu proveriti da li je terapija koja im je propisana delotvorna i prilagođena njihovim potrebama.

7. Toplomeri će Vam, s obzirom da pružaju pouzdane informacije, biti od velike pomoći prilikom nedoumica da li se u tom trenutku konsultovati sa stručnim licima o dozi leka tokom prehlade i gripa.

8. Ovlaživači vazduha pobrinuće se za savršen kvalitet vazduha u prostorijama u kojima boravite.

9. Masažeri su idealni za poboljšenje cirkulacije i opuštanje mišića. Opuštanje Vašeg tela je prvi korak ka boljem stanju celog organizma. A kako biste izgledali savršeno, tu su anticelulit masažeri, koji pružaju dubinsku masažu, što doprinosi razgradnji masnih ćelija.

Prikazano 12
Prikazano 12
loading mask