Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP ČAČAK, BULEVAR OSLOBODILACA 78G

 

Čačak

Bulevar Oslobodilaca 78G

Tel/Fax: (032) 330-265
CacakBulevarOslobodilacaCacka@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,
09-16h nedeljom.

    

Win Win Computer Shop, Techno Shop, Čačak Win Win Computer Shop, Techno Shop, Čačak Win Win Computer Shop, Techno Shop, Čačak


Kliknite za uvećanje

 

 


 

U radnji Čačak možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Čačak: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Čačak i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Čačak realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Čačak.