Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP SUBOTICA

 

Subotica

Cara Dušana br.6

Tel/Fax: (024) 555 104
suboticacaradusana@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

 

Win Win Computer Shop, Subotica  Win Win Computer Shop, Subotica  Win Win Computer Shop, Subotica

Kliknite za uvećanje

 


 

U srcu Subotice pored Saricevog spomenika u neposrednoj blizini gradske kuće smešten je jedanod najlepših i najopremljenijih Win Win Computer Shop otvaranjem WinWin Computer Shopa na ovoj lokaciji omogućili smo svim subotičanima da na jednom mestu imaju najpovoljniju ponudu laptopova, računara te kompletan asortiman IT dodatne opreme. Iz ponude posebno izdvajamo širok spektar ALTOS računara te laptopove svih svetskih proizvođača. Kao i u drugim WinWin Computer Shopovima i u ovom će Vas sačekati nasmejano, ljubazno i nadasve edukovano osoblje koje ce Vam asistirati prilikom odabira uređaja po vašoj meri i ukusu.

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

U radnji Subotica možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Subotica: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Suboticu i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Subotica realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Suboticu.