Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP SOMBOR

 

Sombor

Staparski put 32

Tel/Fax: (025) 480 380
somborstaparskiput@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

  

Win Win Computer Shop, Sombor
Win Win Computer Shop, Sombor Win Win Computer Shop, Sombor

Kliknite za uvećanje

 


 

Win win Computer Shop Sombor nalazi se u neposrednoj blizini Pedagoškog fakulteta, srednje medicinske, tekstilne škole, preko puta doma učenika srednjih škola i studentskog doma, s druge strane nam je u neposrednoj blizini zgrada opštine i glavna ulica. Ulica u kojoj se nalazi Win win Computer Shop je jedna od najprometnijih u Somboru, vodi od autobuske stanice ka centru grada, tako da nam skoro svi učenici putnici prolaze pored radnje. Kao jedna od prednosti na 200m od centra neplaća se parking pa mozete parkirati ispred samog Win win Computer Shop . Kao proizvod maksimalnog angažovnaja prodavaca popusta koje odobravamo na licu mesta, dobar izbor laptopova, monitora i prateće opreme uticali su na poziciju Win win Computer Shop u Somboru i doveli nas na prvo mesto. Imamo velik broj stalnih kupaca što iz grada što iz okolnih mesta, dosta manjih firmi kod nas konstantno kupuje potrošni materijal. Kupci cene naš veliki izbor robe u samoj radnji kao i to što ne moraju a čekaju robu duže od jednog dana i što mogu da dobiju koristan savet od prodavaca u samom Win win Computer Shop-u.

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo. 

U radnji Sombor možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Sombor: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Sombor i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Sombor realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Sombor.