Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP SMEDEREVO

 

Smederevo

Karađorđeva 12 T.C. Danubius

Tel/Fax: (026)64 11 00
smederevokaradjordjeva@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

 

Win Win Computer Shop, Smederevo 
Win Win  Shop, SmederevoWin Win  Shop, SmederevoWin Win  Shop, Smederevo

Kliknite za uvećanje

 

 


 

WinWin Computer Shop Smederevo se nalazi u glavnoj ulici u TC Danubius, gde se inače nalaze i sve ostale radnje koje prodaju računarsku opremu. Glavna ulica je prometna za motorna vozila, a ispred lokala se nalazi parking na kome naši sugrađani parkiraju polovne automobile koji su na prodaju. Takođe se ispred lokala nalazi autobusko stajalište za sve gradske linije. Izlozi se nalaze ispod trema pa omogućavaju nesmetano razgledanje IT proizvoda. Na terasi TC istaknuta je velika reklama koja je izuzetno dobro vidljiva kako za pešake tako i za vozače pa nas mušterije mogu lako pronaći. WinWin Computer Shop u Smederevu je prvobitno otvoren na prvom spratu TC, dok smo se pre godinu dana preselili u prizemlje i tako se približili našim sugrađanima, postali dostupniji i vidljiviji. Ljubazni i uvek nasmejani prodavci, kao i veliki asortiman robe u ponudi kao što su laptopovi i desktop računari, privukli su veliki broj stalnih kupaca koji svakih 15 dana iznova dolaze da preuzmu novi katalog i raspitaju se šta je to novo i koje su akcije trenutno aktuelne.

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

 

U radnji Smederevo možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Smederevo: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Smederevo i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Smederevo realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Smederevo.