Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

Paraćin

Vožda Karađorđa br 34

Tel: (035) 565 785

ParacinVozdaKaradjordja@winwin.rs

 

Ponedeljak – petak od 08:00h do 20:00h
Subota – od 09:00h do 16:00h

 

WinWin Shop Paraćin
Win Win  Shop, ParaćinWin Win  Shop, ParaćinWin Win  Shop, ParaćinWin Win  Shop, Paraćin

Kliknite za uvećanje

 

 


 

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

 

U radnji Paraćin možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparateFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, softver i opremu za obezbedjenjeAlateAuto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremuOpremu za lepotu i zdravljePoklone, satove i nakit.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Paraćin: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Paraćin i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Paraćin realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Paraćin.