Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP PANČEVO

 

Pančevo

Žarka Zrenjanina br.6

Tel/Fax: (013) 35 22 33
pancevozarkazrenjanina@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

    

Win Win Computer Shop, Pančevo Win Win Computer Shop, Pančevo Win Win Computer Shop, PančevoWin Win Computer Shop, Pančevo

Kliknite za uvećanje

 

 


 

WinWIn Computer shop u Pančevu nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina br6. Grad Pančevo broji 130000 stanovnika i nalazi se na važnom koridoru ka Rumuniji. Pozicionirani smo u samom centru grada, na dobrom mestu, sa mogućnošću parkiranja ispred radnje. WinWin Shop u Pančevu je otvoren pre 3,5 meseca i odličnom prodaja gotovih konfiguracija, laptop računara i dodatne opreme, stručnim savetima prodavaca, brzom rešavanju problema kupaca ističe se kao lider u prodaji IT opreme u Pancevu.

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

 

U radnji Pančevo možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Pančevo: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Pančevo i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Pančevo realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Pančevo.