Call centar 0700 330 330  WIN ( 946) 065 303 11 33

Načini plaćanja

Poštovani korisnici,

WinWin je najveći maloprodajni lanac računarske i potrošačke elektronike u Srbiji i trudimo se da našim kupcima uvek ponudimo najbolje uslove, kao i da u najskorijoj budućnosti pružimo kompletnu online uslugu i olakšamo proces kupovine, tako da Vi možete ostati kod kuće, a nas pustiti da radimo za Vas.

Mogućnosti plaćanja pri online kupovini

Uplatnica

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine od strane naših komercijalista. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke (što može biti Vaša adresa ili adresa jedne od naših maloprodaja).

Nalog za prenos (Virmansko plaćanje)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem e-maila od strane naših komercijalista neposredno nakon potvrde narudžbine. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke (što može biti Vaša adresa ili adresa jedne od naših maloprodaja).

Gotovinski (POUZEĆEM)

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Za narudžbine čiji je iznos 2000 dinara ili veći WinWin Vam pruža besplatnu isporuku robe na teritoriji cele Srbije. Ukoliko je vrednost narudžbine manja od 2000 dinara, cena isporuke će iznositi 190din uključujući PDV.

Online poručenu robu možete preuzeti i u nekoj od naših WinWin radnji i uplatu izvršiti na licu mesta.

Čekovima građana

WinWin Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na 12 rata bez kamate. Prva rata se plaća odmah, a ostale svakog narednog meseca.

Poručite robu na Vašu adresu preko interneta, a platite je čekovima. Nakon ovakvog odabira plaćanja, kontaktiraće Vas naši komercijalisti u cilju dodatnog informisanja o daljoj proceduri realizacije narudžbine.

Online Kredit

Eurobanka

Eurobank kredit

Aplicirajte za kredit na 3, 6, 9 ili 12 – jednakih fiksnih dinarskih rata bez kamate (mesečno održavanje računa se naplaćuje 200 dinara).

Minimalni iznos kredita je 3.000 dinara. Iznosi do 6.000 dinara mogu se podeliti na 3 ili 6 rata.

Postoji mogućnost apliciranja za kredit na 18 ili 24 meseca bez kamate (mesečno održavanje računa se naplaćuje 250 dinara) i on važi za sve kupovine od 30.000 - 70.000 dinara.

Za iznos do 50.000 dinara potrebna je samo lična karta. Lice mora biti zaposleno za stalno ili penzioner do 69 godina starosti (isplata poslednje rate je pre nego što kupac napuni 70 godina). Ukoliko Vaš kredit bude odobren, robu možete odmah da preuzmete.

Za iznos veći od 50.000 dinara potrebni su: lična karta, potvrda o zaposlenju (popunjena i overena u firmi u kojoj kupac radi) i popunjen upitinik.
Potrebne dokumente možete naći ovde.

U cilju što boljeg informisanja, potrošačima je na raspolaganju naš Call Centar na broju 0700 330 330 (po ceni lokalnog poziva), *WIN (*946) (samo putem mobilne mreže)

Prijavite se za beskamatni kredit
Poštanska štedionica

Kredit Banke Poštanska štedionica a.d. Beograd

Možete aplicirati za kredit na 6, 12, 18 ili 24 rate. Krediti su namenjeni samo za klijente Poštanske štedionice.

Karakteristike kredita:

  • Iznos kredita od 10.000 do 250.000 dinara
  • Rok otplate 6, 12, 18 ili 24 meseca bez obzira na iznos
  • Nema troškova održavanja kredita

Potrebna dokumentacija

Za zaposlene:

  • Potpisan i pečatiran predračun
  • Lični identifikacioni dokument
  • Potvrda o zaposlenju i visini primanja (overena od strane poslodavca) - Preuzmite potvrdu ovde
  • Za kredit mogu aplicirati i zaposleni na određeno vreme, samo je bitno da je rok otplate do isteka kupčevog ugovora o radu

Za penzionere:

  • Potpisan i pečatiran predračun
  • Lični identifikacioni dokument
  • 3 penziona čeka (koja mogu podići na šalteru Poštanske štedionice)