Napredna pretraga

Call centar 0700 330 330  WIN ( 946) 065 303 11 33

odlozeno placanje

 NOVO!   -  Samo u WinWin-u  -  Eurobank beskamatni krediti na 18 ili 24 meseca bez kamate*

Važi za sve kupovine od 30.000 - 70.000 dinara 

Potrebna dokumentacija za EUROBANK kredit:

 - Za iznos do 50.000,00 dinara potrebna je samo lična karta. Lice mora biti zaposleno za stalno ili penzioner do 69 godina starosti (isplata poslednje rate je pre nego što kupac napuni 70 godina). Ukoliko vas kredit bude odobren robu možete odmah da preuzmete.

- Za iznos veći od 50.000,00 dinara potrebni su: lična karta, potvrda o zaposlenju (popunjena i overena u firmi u kojoj kupac radi) i popunjen upitinik. 
Potrebne dokumente mozete naći ovde

U cilju što boljeg informisanja potrošačima je na raspolaganju naš Call Centar na broju 0700 330 330 (po ceni lokalnog poziva),  *WIN (*946) (samo putem mobilne mreže)

 *Mesečno održavanje računa se naplaćuje 250 dinara

 


 

Poštovani korisnici,

WinWin je najveći maloprodajni lanac računarske i potrošačke elektronike u Srbiji i trudimo se da našim kupcima uvek ponudimo najbolje uslove, kao i da u najskorijoj budućnosti pružimo kompletnu online uslugu i olakšamo proces kupovine, tako da Vi možete ostati kod kuće, a nas pustiti da radimo za Vas.

 

 Našim kupcima nudimo raznovrsne opcije plaćanja                                                       

 
  1. Uplatnicom

  2. Nalogom za prenos (Virmanski)

  3. Gotovinski

  4. Putem Online kredita

  5 . Platnim Debitnim i Kreditnim Karticama

  6. Čekovima gradjana

Uplatnica

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem Interneta, ako imate Internet pristup svom računu (e-banking). Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbenice. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku. To može biti Vaša adresa ili jedna od naših maloprodaja.

 

Nalog za prenos (virmansko plaćanje)

Virmanski način plaćanja namenjen je pravnim licima. Ukoliko predstavljate pravno lice u procesu kupovine dovoljno je da selektujete polje “plaćanje uplatnicom”. Primerak popunjenog naloga za prenos dobijate automatski na e-mail neposredno nakon potvrde narudžbenice.Nakon evidentirane uplate u našem sistemu, poručena roba će Vam biti poslata kurirskom službom ili je možete preuzeti u nekoj od naših maloprodaja.Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva ovu transakciju možete obaviti na isti način.

 

Gotovinski

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta). U ovom slučaju roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. WinWin Vam pruža besplatnu isporuku robe na kučnu adresu na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko želite da robu preuzmete lično, možete svratiti do Vama najbliže WinWin radnje i uplatu izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno online poručenu robu.

 

Čekovima građana

WinWin Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na 12 rata bez kamate. Prva rata se plaća odmah, a ostale svakog narednog meseca.

Plaćanje čekovima na rate moguće je u WinWin maloprodajnim objektima. Kupovina robe na rate može se izvršiti samo uz prisustvo vlasnika čekova zajedno sa dokumentima (lična karta i čekovna kartica). Pored uredno ispisanih podataka na čeku, kupac je dužan da na pozadini čeka napiše broj fiksnog telefona i broj važeće lične karte.

 

Novo:  Online kupovina i  PLAĆANJE ČEKOVIMA BEZ ODLASKA U RADNJU

Od sada je moguće i naručivanje putem interneta i plaćanje čekovima bez kamate!

Ukoliko niste mogućnosti da dođete do radnje, a želite da kupite na rate, poručite robu online i pri preuzimanju pošiljke predajte potpisane čekove kuriru.

Ukoliko imate pitanje u vezi popunjavanja čekova naš Call centar Vam stoji na raspolaganju na 0700 330 330 (po ceni lokalnog poziva) ili *WIN (*946) (samo putem mobilne mreže)

Proizvodi koji su na akciji ili popusti mogu se kupiti maksimalno na 6 mesečnih rata. Na robu koja se plaća čekovima ne važi online popust, odnosno moguća je kupovina samo po MP ceni.

Kredit

- Bez depozita
- Bez žiranata
- Bez čekanja
- Bez obaveze prebacivanja plate
- Bez odlaska u banku

 

Poštovani korisnici, u saradnji sa Eurobank , WinWin Vam omogućava da dobijete najpovoljniji kredit na našem tržištu, bez kamate!
Možete aplicirati za kredit na 3, 6, 9 ili 12 – jednakih fiksnih dinarskih rata bez kamate (plaća se samo mesečno održavanje kartice od 200 dinara u vremenu trajanja otplate).

Minimalni iznos kredita je 3.000 dinara može se podeliti na 3 ili 6 rata. 

Potrebna dokumentacija za EUROBANK kredit:

 - Za iznos do 50.000,00 dinara potrebna je samo lična karta. Lice mora biti zaposleno za stalno ili penzioner do 69 godina starosti (isplata poslednje rate je pre nego što kupac napuni 70 godina). Ukoliko vas kredit bude odobren robu možete odmah da preuzmete.

- Za iznos veći od 50.000,00 dinara potrebni su: lična karta, potvrda o zaposlenju (popunjena i overena u firmi u kojoj kupac radi) i popunjen upitinik. 
Potrebne dokumente mozete naći ovde

U cilju što boljeg informisanja potrošačima je na raspolaganju naš Call Centar na broju 0700 330 330 (po ceni lokalnog poziva),  *WIN (*946) (samo putem mobilne mreže)

Pogledaje proceduru:


Platnim, debitnim i kreditnim karticama

Od sada je kupovina kreditnim karticama još bolji izbor! Vaše kupovine ne moraju da opterećuju Vaš porodični budžet! Kreditne kartice BANKE INTESA iz programa MasterCard, American Express i VISA omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na 3 do 12 mesečnih rata u zavisnosti od kartice, u svim WinWin radnjama.

Kreditni limit na Vašoj kartici se, odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos.
Minimalna vrednost rate je 1.000 dinara. Maksimalna vrednost zavisi od odobrenog limita Vaše kartice.
Rate dospevaju na plaćanje svakog 10. u mesecu u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate. Na Vašem mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.

 

 

 

raifaissen banka

Uslovi za korisnika kredita/kartice

Korisnik kredita/kartice mora ispunjavati sledeće minimalne uslove:

Državljanstvo: Korisnik kredita/kartice mora biti državljanin Republike Srbije

Starosna granica: Korisnik kredita mora imati minimum 18 godina starosti u momentu odobravanja WEB kredita/kartice. Maksimum 68 godina za korisnike MasterCard Web u momentu apliciranja

Zaposlenje: Korisnik kredita može biti zaposlen na neodređeno vreme

Korisnik kredita može imati najmanje 6 meseca na trenutnom radnom mestu uz uslov da ima najmanje 6 meseci ukupnog radnog staža

Visina zarade: Minimalna zarada Korisnika kredita mora iznositi 14.000,00 RSD za WEB kredit/karticu

Kontakt telefon: Obavezan fiksni telefon, ili post-paid broj na ime klijenta

Vlasnici samostalnih zanatskih, trgovinskih i ugostiteljskih radnji i njihovi zaposleni mogu aplicirati, ali Banka zadržava diskreciono pravo da zatraži dodatnu dokumentaciju.

Penzioneri, ukoliko ispunjavaju uslov koji se tiće godina starosti, mogu da apliciraju za Web kredit/karticu.

Podnosioci zahteva za WEB kredit ne moraju biti komitenti Reiffeisen banke.

 

1. MASTERCARD WEB

MasterCard Web je jedinstven kredit na našem tržištu jer kombinuje karakteristike kredita i kreditna kartice. Uključuje dve metoda otplate: installment i revolving.

1.1 Installment otplata

Iznos kredita : Od 8.000 do 500.000 dinara (sa potvrdom o zaposlenju)

Od 8.000 do 60.000 dinara (na ličnu kartu)

Rok: 3 – 10 rata

Kamatna stopa: klijent ne plaća kamatu, celokupan iznos kamate snosi WinWin.

Učešće: min 10%

Provizija za obradu: Bez provizije zahteva

Trošak održavanja kartice: Bez troškova

Prilikom odobravanja kartice klijentu se odobrava kreditni limit po metodologiji rata x 20.

Urednim klijentima Banka nudi mogućnost prelaska na revolving princip otplate po otplati poslednje rate kredita.

Ukoliko se klijent opredeli da po otplati poslednje rate aktivira karticu Reiffeisen banke, stavlja na raspologanje odgovarajući kreditni limit. Kreditnu karticu klijent dobija na kucnu adresu.

Kartica se može koristiti za plaćanje roba i usluga u zemlji i inostranstvu, podizanje gotovine, plaćanje putem Interneta i MOTO transakcije.

 

 

*Artikle iz kategorije „outlet“  moguće je kupiti čekovima na do 3 rate.