Call centar 0700 330 330 Pravna lica011/78 56 777  WIN ( 946) 066 890 11 77

Odlične performanse za svaki gejmerski izazov!

Pokrenite zabavu uz neverovatno kvalitetnije performanse, oštru grafiku i realističniji prikaz boja.

Najnovije igre oduševiće Vas idealnom jasnoćom dinamičkog prikaza u rezoluciji 4K. Likovi u toku igre izgledaće neverovatno stvarni, okolina koja oduzima dah a Anti Aliasing i Visual FX omogućiće vrhunski prikaz dima, senki i pare u toku igre.

Sve ovo i još bezbroj toga nudi vam Sony PlayStation 4 Pro.

Detaljnije >>
Konzola Sony PlayStation 4 Pro

Dualshock 4 redizajniran je i poseduje touch površinu, a ugrađeni zvučnik i priključak za slušalice jedne su od novih mogućnosti. Svetleći deo omogući će PlayStation kameri da prati položaj div claupravljača tokom igre.

Detaljnije >>
Kontroler Sony Playstation 4 DualShock

Upoznajte nove načine igranja i deljenja doživljaja sa vašom PlayStation® kamerom. Dva širokougaona objektiva i četiri mikrofonska sistema učinili su je neizostavnom komponentom PlayStation-a 4.

Tehnologija senzora 3D dubine prati vas u toku igre, dok kontroleri DUALSHOCK ™ 4 omogućavaju izvanredno iskustvo igranja. Automatski prijavom na Face Detection mogu se koristiti glasovne komande za upravljanje u PS4 ™ meniju za pokretanje igara. Povezivanjem PlayStation®Camera sa PlayStation®VR zakoračićete u neočekivane i do sad neviđene doživljaje igranja.

Detaljnije >>
Sony PS4 Camera V2 EUR PLAYSTATION