Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP NIŠ, OBRENOVIĆEVA 80

 

Niš

Obrenovićeva br. 80

Tel/Fax: (018) 255 399
nisobrenoviceva@winwin.rs

Radno vreme:
08-20h radnim danom
08-15h subotom,

 
 
Win Win Computer Shop Obrenovićeva, NišWin Win  Shop Obrenovićeva, NišWin Win Shop Obrenovićeva, Niš

Kliknite za uvećanje

 


 

 Win Win Computer Shop u Nišu nalazi se na samom kraju pešačke zone nekih 500 m od glavnog gradskog trga. Pozicija ove radnje je dobra i vidljiva iz veoma prometne ulice Cara Dušana i iz same centralne pešačke zone. Izlog je veliki, a kvadratura lokala nam dozvoljava da vernim kupcima ponudimo veliki izbor računara, laptopova, monitora i prateće opreme, kao i mobilnih telefona, fotoaparata i LCD televizora. Za nešto više od 3 godine rada WinWin radnja u Nišu je stekla veliki broj firmi koje redovno kupuju kod nas, imamo odličnu saradnju sa nekoliko fakulteta i javnih ustanova u gradu. Ovo je jedna od dve radnje u ovom gradu. Naš moto je da sa nama uvek pobeđujete, jer WinWin je dobitna kombinacija.

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

 

U radnjama Niš možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Niš: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Niš i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Niš realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Niš.