Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP OBRENOVAC

Obrenovac

Miloša Obrenovića 71

Tel/Fax: (011) 8720340
obrenovacknezamihaila@winwin.rs

Radno vreme:
08-20h radnim danom
8-15h  subotom,
nedeljom ne radimo.

 

    

Win Win Computer Shop, ObrenovacWin Win Computer Shop, ObrenovacWin Win Computer Shop, ObrenovacWin Win Computer Shop, Obrenovac

Kliknite za uvećanje

 


 

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

 

U radnji Obrenovac  možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Obrenovac: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Obrenovac i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Obrenovac realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Obrenovac.