Call centar 0700 330 330 Pravna lica011/78 56 777  WIN ( 946) 066 890 11 77

max bicikl KAKO ODABRATI PRVI BICIKL?

Ponuda bicikli u Srbiji iz godine u godinu je sve veća, i sami bicikli su sve više prilagođeni korisnicima. Koliko su ponuda i karakteristike za bicikle veće toliko je veća dilema u odluci pri odabiru odgovarajućeg bicikla za Vaše potrebe i Vaš budžet. Kako bi odluka bila lakša, prvo razmislite gde bi vozili Vaš bicikl, tačnije da li Vam je potreban bicikl sa kojom bi izbegli gradsku gužvu ili bicikl koji će probuditi želju za planinsku biciklističku avanturu, da ne bude precenjena a da ipak bude dovoljno kvalitetana sa kvalitetnim delovima koji bi izdržali sva neželjena dešavanja.

Kupite bicikl sa odličnim karakteristikama i odličnim komponentima a da taj bicikl ne opterećuje Vaš budžet više nego što ste spremni da priuštite.

Svakako dilema može da bude jos veća kada treba da se odlučite za savršeni model bicikla za Vaše dete. Uvek se zapitamo da li svake godine treba da kupujem bicikl za svoje dete.

PLANINSKE BICIKLE

Spremni za odgovor na svaku avanturu, prilagođeni za vožnju po neasfaltiranim planinskim predelima i neravnim terenima, jednostavno bicikl koji će vam " podići "adrenalin. Pored prilagođenosti konfiguraciji terena, važni su jos neki segmenti u odabiru pravog bicikla za Vas i Vašu porodicu. Važno je da izaberete visinu koja može da se prilagodi prema potrebi i uzrastu. Ženski bicikli su obicno kraće i širi u svom izgledu i glavna gornja cev na okviru je niza od standardnog bicikla. Karakteristika koja odvaja planinske bicikle je veličina i nestandardni točkovi predviđeni za planinske predele. Dobro poznati 26 " točkovi se sve više zamenjuju sa 27,5" i brze 29".

max bicikl GRADSKE BICIKLE

Prilagođeni za urbane površine. Praktični i jednostavni, lako se prilagođavaju brzini vaših dnevnih potreba na gradskom asfaltu. Savršeno prevozno sredstvo koje prkosi saobraćajnoj gužvi i ujedno je EKO prijatelj vašoj životnoj sredini.

BICIKLE ZA DECU

Priča za sebe koja se pamti do kraja života. Prilagođene prema uzrastu i što je najvažnije bezbednosti vašeg deteta, garantujući udobnost i zabavu za najmlađe.
Zašto treba da se prati visina Vašeg deteta? Vaše dete lako može da nauči da vozi veći bicikl od predviđenog, a da li će dete biti brzbedno, naravno NE. Vaše dete neće moći da stane, neće imati ravnotežu. Geometrija tela ne odgovara geometriji bicikla i rizik da vaše dete padne sa većge bicikla od predviđenog za njegov uzrast i visinu je svakako veliki.

max bicikl

PLANINSKE BICIKLE

BICIKLE ZA DECU