Call centar 0700 330 330 Pravna lica011/78 56 777  WIN ( 946) 066 890 11 77

Uslovi i odredbe kampanje „LG 5 godina sigurnosti“

 

Da bi se ostvarilo pravo iz kampanje “ LG 5 godina sigurnosti” kupac treba da:

1. Prikupite dokumentaciju kojom dokazuje kupovinu (račun, pojednostavljeni račun, priznanicu) koji je napravljen u periodu promocije – 5 Aprila 2017 do 5 Maja 2017 u maloprodaji: WIN WIN

2. Da uvoznik TV uređaja bude kompanija: PIN Computers ( da piše na deklaraciji na kutiji proizvoda)

3. Kupac je obavezan da registruje svoju kupovinu najkasnije 60 dana od dana kupovine, tako što će pozvati PINSOFT kompaniju na: 021/ 489-15-36, 021/ 489-15-26, 011/ 30-93-150 i izdiktira podatke o kupovini( model, serijski broj itd.). Nakon toga kupac će dobiti mail od kompanije PINSOFT o uspešnoj registraciji.

4. “LG 5 godina sigurnosti“ pruža vam sledeća prava i prednosti:

4.1. U prve dve godine, koje se računaju od datuma prvobitne kupovine Proizvoda, važi eksplicitna garancija u punom obimu za sve nedostatke koji su posledica greške u proizvodnji, što znači besplatnu popravku, besplatne rezervne delove i besplatnu popravku na licu mesta, ili u servisu po potrebi. Osim toga, ovo znači i besplatnu zamenu Proizvoda. („obavezna garancija“ u skladu sa propisima o zaštiti potrošača). Ako Proizvod mora da se zameni tokom trajanja „ LG 5 godina sigurnosti “ (čak i nekoliko puta), imaćete pravo na zakonom propisane garantne uslove primenjive u vreme zamene Proizvoda, ili na eksplicitne garantne odredbe i uslove na osnovu sadašnjih Uslova do isteka prvobitnog roka „ LG 5 godina sigurnosti “ za Proizvod koji ste prvobitno kupili, koji god je korisniji za vas kao kupca.

4.2. U trećoj, četvrtoj i petoj godini, koje se računaju od datuma prvobitne kupovine Proizvoda, važi ograničena eksplicitna garancija za sve nedostatke koji su posledica greške u proizvodnji, što znači besplatnu popravku i besplatne rezervne delove. Osim toga, znači i besplatnu zamenu Proizvoda, ako ne možemo da ga popravimo. Ako Proizvod mora da se zameni tokom trajanja „ LG 5 godina sigurnosti” (čak i nekoliko puta), imaćete pravo na zakonom propisane garantne uslove primenjive u vreme zamene Proizvoda, ili na eksplicitne garantne odredbe i uslove na osnovu sadašnjih Uslova do isteka prvobitnog roka „ LG 5 godina sigurnosti“ za Proizvod koji ste prvobitno kupili, koji god je korisniji za vas kao kupca. Zakonski nosilac ovog programa od 3 do 5 godine je kompanija D.O.O PINSOFT, PIB: 100714226, Adresa Zrenjaninski put 8, 21000, Novi Sad, Srbija.

5. „LG 5 godina sigurnosti“ važi 5 godina od datuma kupovine, i treba je produžiti svaki put kada je Proizvod neispravan usled kvara u okviru perioda važenja garancije.

6. Svaka pojedinačna popravka ili zamena biće zabeležena u garantnom listu koji je izdao LGEMK tokom 5-godišnjeg perioda.

7. Ljubazno vas molimo da se tokom kupovine uverite da se u pakovanju u kojem se nalazi proizvod nalazi i list o Saobraznosti koji je izdao LGEMK (primer možete videti ovde).

8. Proizvodi na koje se primenjuju ovi Uslovi su sledeći:

loading mask