Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP LESKOVAC

 

Leskovac


Cara Lazara br. 38
Tel/Fax:  016/260 131


LeskovacStepeStepanovica@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

   

Win Win Shop Leskovac 
Win Win  Shop LeskovacWin Win  Shop LeskovacWin Win  Shop Leskovac

Kliknite za uvećanje

 

 


 

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

 

U radnji Leskovac možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Leskovac: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Leskovac i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Leskovac realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Leskovac.