Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP KRUŠEVAC

 

Kruševac

Čolak Antina br. 42

Tel/Fax: (037) 444 869
krusevaccolak-antina@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

    

Win Win Computer Shop, Kruševac Win Win Computer Shop, Kruševac Win Win Computer Shop, Kruševac

Kliknite za uvećanje

  


 

Winwin Computer Shop Kruševac smešten je u mirnoj ulici sa mogućnošću lakog parkiranja, na mestu nekadašnjeg EL Tima, pa je lako locirati nas. Lokal je jako prostran na 130m2, što nam dozvoljava da vam ponudimo veliki asortiman najraznovrsnije robe laptopova, računara, štampaca, monitora i ostale IT robe. Dobra prilika da WIN WIN pokaže svoj široki asortiman robe, kako IT, tako i bele tehnike. Postoje tri izloga koja su izdignuta i pružaju se dužinom celog lokalo, u svakom delu izloga pozicionirana je roba posebnih grupa. (IT oprema, audio video oprema, bela tehnika) Lako uočljiv i jedini osvetljen u nizu lokala, odmah je privukao pažnju kupcima, čije komentari su da je ovo jedinstvena prilika da se ulica oživi. Shop je otvoren 01.11.2011. Samo ime WIN WIN je već poznato ljudima u Kruševcu koji su oberučke sačekali otvaranje nečeg novog, poznatog, kvalitetnog u našem gradu. Asortiman robe koji je prezontovan, kupce dodatno mitiviše i uliva sigurnost i poverenje za kupovinu. Shop u Kruševcu je prva prava prodavnica IT opreme u ovom gradu, gde su egzistirale samo manje radnje i servisi bez stalnog lagera. Posetite nas jer je to odlična prilika da se uverite u WINWIN zadovoljstvo. Usluga, asortiman i cene zasigurno nemaju premca niti konkurencije.
 

U radnji Kruševac možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Kruševac: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Kruševac i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Kruševac realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Kruševac.