Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP KIKINDA

Kikinda

Nemanjina br.2

Tel/Fax: 0230/ 222-58

KikindaNemanjina@Winwin.rs

 

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

 

Win Win KikindaWin Win KikindaWin Win Kikinda

Kliknite za uvećanje

 

 U radnji Kikindi možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Kikinda : odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Kikindu i okolinu.

Kao i druge WinWin radnje, radnja Kikinda realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Kikindu.