Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP NOVI SAD, JEVREJSKA 27

 

Jevrejska 27

Tel/Fax: (021) 661 62 98
novisadjevrejska@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

    

Win Win Computer Shop, Novi Sad 
 Win Win Computer Shop, Novi Sad Win Win Computer Shop, Novi Sad

Kliknite za uvećanje

 

 


 

 

Winwin Computer Shop Jevrejska u Novom Sadu nalazi se u širem centru grada. Međutim Jevrejska ulica je najprometnija u gradu. Tkz Silicijumska dolina jer su u poslednjih par godina tu smeštene sve najveće IT maloprodaje u Srbiji. Svi koji se odluče za kupovinu dolaze upravo da prošetaju ovom ulicom i pogledaju ponude u Win win-u. Sama radnja je dosta primetna sa izbrendiranim izlozima kako pešacima tako i vozačima pa nas je lako pronaći. Radnja radi od 2009-te godine i u poslednjih godinu dana je postala najveća u lancu Winwin Computer Shopova. Jedna je od najposećenijih radnji i najbolja u Jevrejskoj ulici računajući konkurentske firme. Imamo najveći izbor laptopova, računara i monitora a cenovna politika je od početka bila prilagodjena kupcima. Kako bi dodatno uticali na zadovoljstvo kupaca od starta rada krenuli smo da maksimalno izlazimo u susret i rešavamo svaku porudžbenicu ili reklamaciju sa najvećim prioritetom. Uspeli smo da vremenom zadobijemo puno zadovoljnih kupca koji nam i dalje dolaze i koji nas preporučuju i drugima.

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

 

U radnjama Novi Sad možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnjama za Novi Sad: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Novi Sad i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnje Novi Sad realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Novi Sad.