Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP JAGODINA

 

Jagodina

Maksima Gorkog 1

Tel/Fax: (035) 8846 130
jagodinamaksimagorkog@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

 

Win Win Computer Shop, Jagodina 
Win Win Computer Shop, Jagodina Win Win Computer Shop, JagodinaWin Win Computer Shop, Jagodina

Kliknite za uvećanje

 

 


 Jagodinski WinWin computer shop je lokacijski u strogom centru grada u ulici koja je prohodnija od same glavne. Poseduje pešačku kao i auto traku pa je omogućen pristup kolima. Obzirom da imamo veliki lager raznovrsne robe laptop računara, monitora, periferija, štampača i ostale IT opreme izvajamo se i na samom smo vrhu sa ponudom ka krajnjim kupacima, gde smo zadobili bezgranično poverenje. Stalnim akcijama trudimo se da dodatno animiramo kupce a jedna od najboljih akcija bila je 10% popusta koja je krenula prošle godine, i širila se od kupca do kupca. Sobzirom da smo otvoreni pri kraju 2009. možemo da se pohvalimo velikim brojem stalnih kupaca. Cenovno se trudimo da budemo najpovoljniji i tako preteknemo konkurenciju. Jedan od presudnih faktora prilikom kupovine je i akcija "garantovano zadovoljstvo" gde kupci u nama vide vrlo ozbiljnu firmu i saradnika. Veliki izlog omogućava kupcima pregled laptopova, fotoaparata tablet racunara Monitora.... koji privlače pogled svakog prolaznika, a možemo da se pohvalimo velikim izborom laptopava što kupci pozdravljaju. Ljubazni prodavci trude se da uvek izlađ u susret svakom kupcu jer je usluga prodavca jako bitna našim kupcima.

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

 

U radnji Jagodina možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Jagodina: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Jagodina i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnja Jagodina realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Jagodina.