Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP NOVI BEOGRAD, JURIJA GAGARINA 28

 

Novi Beograd

Jurija Gagarina 28
(Blok 64 preko puta Piramide )

Tel/Fax: (011) 216 8046
beogradjurijagagarina@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

  

Win Win  Shop Win Win Computer Shop Win Win Computer Shop,


Kliknite za uvećanje

 

 


 

U radnjama Novi Beograd možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnjama za Novi Beograd: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Novi Beograd i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnje Novi Beograd realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Novi Beograd.