Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP NOVI SAD, BULEVAR CARA LAZARA 94

 

Novi Sad

Bulevar Cara Lazara 94 

Tel/Fax: (021) 63-96-950
novisadcaralazara@winwin.rs

Radno vreme :
08-20h radnim danom,
09-16h subotom,

Win Win Computer Shop Cara Lazara, Novi Sad 
Win Win Computer Shop Cara Lazara, Novi Sad Win Win  Shop, Novi Sad , Cara LazaraWin Win  Shop, Novi Sad , Cara Lazara

Kliknite za uvećanje

 

 


 

WinWin Computer shop u Novom Sadu jedan je od dva maloprodajna objekta u ovom gradu. WinWin shop se nalazi u Bulevaru Cara Lazara 94 u velikom stambenom naselju udaljen od Merkatora 1km na Limanu 4 preko puta Doma zdravlja. Ispred radnje postoji mogućnost parkiranja. Veliki izbor laptopova, računara, monitora i komponenti i mogućnost da sami sebi napravite računar po želji jedne su od prednosti koji nam daju za pravo da budemo lideri u prodaji IT opreme u Novom Sadu. WinWin shop u Novom Sadu jedan je od prvih maloprodajnih objekata najvećeg IT lanca u Srbiji koja svojim kupcima izlazi maksimalno u susret oko narudžbenica,savetima olakšava kupovinu i svojom uslugom čini da kupovina u Win Win -u bude pravo zadovoljstvo. 

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji smo spremni da vam ponudimo.

 

U radnjama Novi Sad možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnjama za Novi Sad: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Novi Sad i okolinu.

Kao i druge Winwin radnje, radnje Novi Sad realizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Novi Sad.