Moja korpa

Nemate artikala u Vašoj korpi.

WINWIN SHOP BEOGRAD, BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 58

Beograd

Bulevar Kralja Aleksandra br. 58

Tel/Fax: (011) 324 6608

BeogradBulevarkraljaAleksandra@Winwin.rs

 

Radno vreme:
08-20h radnim danom
09-19h subotom,

 

 

 Win Win Beograd-Bulevar Aleksandra  Win Win Beograd-Bulevar Aleksandra  Win Win Beograd-Bulevar Aleksandra

Kliknite za uvećanje

 

 U radnji Beograd-Bulevar Aleksandra možete nabaviti TV, Audio i Video opremuFoto opremuBelu tehnikuKućne aparate, posuđe i rasvetuFiksne i mobilne telefoneLaptop i tablet računareDesktop računare i komponentePC periferije i monitoreŠtampače i office opremuMrežnu opremu, alarme i opremu za video nadzorAlatesve za baštuAuto-moto opremu i gumeGaming opremuIgračke i dečju opremu i Opremu za lepotu i zdravlje.

Sve to po odličnim cenama, uz različite načine plaćanja i u radnji Beograd-Bulevar Aleksandra: odloženo plaćanje na rate, čekovima na rate, platnim karticama, gotovinski, virmanom…

Sve radnje sprovode politiku “Sigurna kupovina” kojom garantujemo najnižu cenu i najbolje uslove plaćanja za Beograd-Bulevar Aleksandra i okolinu.

Kao i druge WinWin radnje, radnja Beograd-Bulevar Aleksandrarealizuje stalne akcije, specijalne ponude, rasprodaje, popuste, sniženja cena, odloženo plaćanje, potrošačke kredite, omogućava najniže cene i pogodnosti. Redovne akcije, rasprodaje, sniženja, oglašavaju se u redovnom katalogu kao i preko drugih medija i načina oglašavanja, a često i posebno za Beograd-Bulevar Aleksandra.